Hej

Jag är 21SD101 Thomas, och SUGAR DELTATM  Co-ordinator för Sverige. Det glädje mig att se att du har intresse att ev bli medlem i Sugar Delta vilken är troliktvis är en av dom största activa Dx grupperna på 11meter
Och om jag för säga att själv även den bästa.

Lite info om klubben kommer här: Vi är för närvarande ca 1500 medlemmar Världen över i ett stort antal länder som växer stadigt och alla går som A klass operatörer på 11meter vilket vi strävar efter. Det är väl det som gör SD så speciellt och seriöst .
Här i Sverige är vi förnärvarande 24st medlemmar..

Många av oss har HAM certifikat men ändå hamnat på det roliga 11 meters bandet .. Vi medlemmar här i Sverige välkomnar varje ny medlem. Vi strävar efter ett större antal goda SD operatörer i Sverige.

Vi Medlemmar i Sverige har årliga möten och en hel del activationer tester som IOTA's mm, som körs mestadels under sommar månaderna, även har vi ständigt kontakt mellan oss via radio och ett SD Sverige Internet forum och utbyter efarenheter och nyheter.  

Regler för att bli medlem :  Det står i regelboken att det fodras 150 olika DXCC. För sverige gäller minst 80 konfirmerade Länder. Det som är övrigt nödvändigt för att bli medlem är att ha en mycket god kunskap om 11 meters Dxing, och är väl medveten om hur man andvänder sin signal korrekt. Om man fyller dom här kraven och är intresserad då kontakta ni mig eller en Director enkelt helst genom telefon, ev om du kan skriva lite info om dig via internet hur länge du kört radio, Din förnärvarande signal och ev tidigare signaler, hur många DXCC konfimerade etc ect. Som sagt om man vill så går det även bra att vända sig i detta ärendet till en Läns Director ut i fall det finns en sådan i ert län (kolla medlems listan).  
 


Med vänliga hälsningar

21SD101   Thomas Hasselberg                     
Sveriges Co-Ordinator                                    
Telefon : 0706 439294                            
Email
: hso747f@tninet.se                                


Den Svenska S.D. hemsidan : http://sdhqsweden.cjb.net

Svenska SD byrå webben
www.sugardelta.best.cd